VIDEOPRODUCTIE

VIDEOPRODUCTIE

Hoe lang moet een video duren? Waar en wanneer plaats je hem? Hoe creëer je engagement of conversie? Ga je re-targetting inzetten? Is het onderdeel van een campagne of strategie? Wat is het doel? Zomaar een greep uit vragen die we onszelf stellen bij de start van een productie.


NIETS
AAN HET TOEVAL OVER LATEN

Way of working
Als we de antwoorden hebben op onze vragen, verzamelen we alle inzichten die nodig zijn om een gefundeerd videoconcept voor te stellen. Op basis van dit concept gaan we in de pre-productiestand.

Pre-productie

Middels een zeer uitgebreide checklist en projectplanning gaan we alle zaken bij langs waarover moet worden nagedacht zoals; benodigde crew, locaties, acteurs, voice-over logistiek, weersvoorspellingen, kleding, eventuele vergunningen, op te leveren video’s, aanleverspecificaties etc. Maar ook of er tijdens de productie naast videocontent, ook nog andere content moet worden geproduceerd om de strategie in te vullen. Dit, om NIETS aan het toeval over te laten. En natuurlijk om alle deadlines te kunnen behalen!

Productie
Als alle stappen zijn doorlopen en 'afgevinkt’ zijn kunnen we gaan produceren. Denk hierbij aan het daadwerkelijk filmen van het geen is bedacht en uitgewerkt. En nadat de productie exact is verlopen zoals in de pre-productie is bepaald, gaan we naar de laatste fase in het productieproces, de postproductie.

Post-productie
Onze editors gaan de content ontwikkelen zoals in de pre-productie is vastgelegd (lengte, formaat etc.). Van instragram stories tot TVC’s, met al je contentvragen kun je bij ons terecht!

Verspreiding
Alle stappen goed doorlopen? Dan zijn we aanbeland bij het verspreiden van de video! En denk niet dat ons werk daar ophoudt, want eigenlijk begint het dan pas. De content is ontwikkeld voor een bepaald doel, bij livegang zien we of dit ook aansluit of dat er geoptimaliseerd moet worden. De resultaten zien wij als de voeding voor het optimaliseren van de huidige en natuurlijk de vervolgcampagnes (insights). Zo kunnen we steeds beter voorspellen en adviseren wat nodig is om de gewenste KPI’s te behalen.