STRATEGISCHE CONCEPTONTWIKKELING

STRATEGISCHE CONCEPTONTWIKKELING

Alles begint met een idee. Hoe sterker het idee, hoe steviger het fundament. Voor ons team betekent dit het bedenken en ontwikkelen van originele, maar vooral effectieve creatie-concepten die hand in hand gaan met de (media)strategie.


Creatie is succesbepalend

"Creatie vanuit een mediabureau is niet logisch" hoor ik je denken. Juist wel! En wel hierom: Opererend binnen een mediabureau hebben wij als geen ander inzicht in doelgroepen, campagneresultaten, interesses, mediagebruik etc. Dit stelt ons team in staat om effectief creatief te zijn. Dat is ons uitgangspunt; onze visie.

Data
Daarnaast speelt data een belangrijke rol binnen Mediaxplain*. En dat komt goed uit, want aangezien creatie vaak succesbepalend is, vinden wij dat je zo ver mogelijk weg moet blijven van sentiment en aannames.

Snelheid

Daarnaast is snelheid erg belangrijk binnen onze dienstverlening - morgen moet het ‘live’! Daarom is creatie onlosmakelijk verbonden met de rest van onze dienstverlening. De korte lijnen die we hebben met de andere disciplines maakt dat we snel kunnen schakelen.

volgende service

CONTENTSTRATEGIEËN