Over ons

Duidelijk anders

Wie we zijn

Duidelijk
anders

Wij zijn Mediaxplain*. Een onafhankelijk marketing- en mediabureau dat al 16 jaar als pionier de markt verandert. Wat wij doen is helder en hoe we dat aanpakken is logisch. Dat doen we met 50 energieke vakmensen.

We creëren het solide fundament voor je communicatie- en mediastrategie en bouwen dat uit tot de meest effectieve inzet. Het is de basis waar daadkracht samenkomt met creativiteit en die maximaal rekening houdt met omgevingsfactoren en ontwikkelingen. Dat is fijn he?

Mediaxplain Over Ons
Image2

Onze missie

Succesvoller middels
media en marketing

De missie van Mediaxplain* is om onze klanten succesvoller te maken met media en marketing. Dat doen we door hen regie te bieden over de geïntegreerde inzet van alle communicatiemiddelen.

Inzet en regie op het gebied van zowel paid, owned als earned media. Dat realiseren we altijd op een effectieve en spraakmakende manier. Vernieuwend en vaak duidelijk anders. Dat doen we al 16 jaar en natuurlijk 7 dagen in de week. Dat vinden we meer dan logisch. Jouw doelgroep is immers ook in het weekend doelgroep.

Werkwijze

Van inzicht naar regie tot
spraakmakende campagnes

Die is grondig. We willen alles weten. Natuurlijk over jouw motivatie en we analyseren zoveel mogelijk datastromen die jouw organisatie maken. Daarnaast duiken we in jouw doelgroep, de kopersgroep, hun koopintentie en we koppelen die aan hun mediaconsumptie. Daarin werken we altijd vanuit 3 eenvoudige pijlers.

1.
Research

Waardevolle informatie verzamelen op basis van onderzoek en insights

2.
Analyse & Strategie

Geavanceerde analyse en strategiebepaling

3.
Uitvoering

Uitrol en het 360 graden doorvoeren van deze strategie

Ontwikkeling

Continue verandering
7 dagen per week

Mediaxplain* is vanaf de start (2000) altijd pionier geweest. De frontrunner met passie voor media en een neus voor verandering. Strategisch georiënteerd, creatief, open en eerlijk. Niet bang om fouten te maken.

Inmiddels zijn wij het hoogst gewaardeerde bureau uit de markt en daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op. We horen tot de grootste independents van de mediamarkt en zijn daarmee de juiste keuze voor de merken die méér willen dan de grote netwerkbureaus.

2016

Mediaxplain* eindigt weer in de top 5

Klantwaardering

Mediaxplain* wint 2 AMMA Awards en wordt Bureau van het jaar

Ammas

Mediaxplain* wint 1 san en 2 esprits

Vitruelewhiskyreis San

Mediaxplain* gaat als 1e mediabureau in NL 7 dagen in de week open

Claire Bontje Media Xplain 3