Over ons

Duidelijk anders

Wie we zijn

Duidelijk
anders

Wij zijn Mediaxplain*. Een onafhankelijk marketing- en mediabureau dat al 19 jaar als pionier de markt verandert. Wat wij doen is helder en hoe we dat aanpakken is logisch. Dat doen we met 66 energieke vakmensen.

We creëren het solide fundament voor je communicatie- en mediastrategie en bouwen dat uit tot de meest effectieve inzet. Het is de basis waar daadkracht samenkomt met creativiteit en die maximaal rekening houdt met omgevingsfactoren en ontwikkelingen. Dat is fijn he?

Mediaxplain Over Ons
Image2

Onze missie

Succesvoller middels
media en marketing

De missie van Mediaxplain* is om onze klanten succesvoller te maken met media en marketing. Dat doen we door hen regie te bieden over de geïntegreerde inzet van alle communicatiemiddelen.

Inzet en regie op het gebied van zowel paid, owned als earned media. Dat realiseren we altijd op een effectieve en spraakmakende manier. Vernieuwend en vaak duidelijk anders. Dat doen we al 18 jaar en natuurlijk 7 dagen in de week. Dat vinden we meer dan logisch. Jouw doelgroep is immers ook in het weekend doelgroep.

Werkwijze

Van inzicht naar regie tot
spraakmakende campagnes

Die is grondig. We willen alles weten. Natuurlijk over jouw motivatie en we analyseren zoveel mogelijk datastromen die jouw organisatie maken. Daarnaast duiken we in jouw doelgroep, de kopersgroep, hun koopintentie en we koppelen die aan hun mediaconsumptie. Daarin werken we altijd vanuit 3 eenvoudige pijlers.

Ontwikkeling

Continue verandering
7 dagen per week

Mediaxplain* is vanaf de start (2000) altijd pionier geweest. De frontrunner met passie voor media en een neus voor verandering. Strategisch georiënteerd, creatief, open en eerlijk. Niet bang om fouten te maken.

Inmiddels zijn wij het hoogst gewaardeerde bureau uit de markt en daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op. We horen tot de grootste independents van de mediamarkt en zijn daarmee de juiste keuze voor de merken die méér willen dan de grote netwerkbureaus.

2018

MEDIAXPLAIN* LANCEERT XMPLE

Mxp Lanceert Xmple

MEDIAXPLAIN* VERGROOT VIDEOSPECIALISME MET SAMENGAAN ZELFSPOT

Mediaxplain Gaat Samen Met Zelfspot

2017

Mediaxplain* neemt Wisecrackers over

Mxp Neemt Wisecrackers Over

G’woon: huismerk Superunie klant bij Mediaxplain*

Superunie

TUI tekent na 15 jaar bij

Tui Logoclaim Rgb Blue

Discover OUR smile!

MXP en KWF slaan handen ineen

Kwf

Wij zijn er trots op niet alleen KWF als nieuwe opdrachtgever te mogen verwelkomen, maar bovenal zo ons steentje bij te dragen aan de verbinding tussen kankerbestrijding en het Nederlands publiek.

Mediaxplain* lanceert eigen studio

Studio

MXP Studio is dé creatieve broedplek waar onze social-, content- en creatiespecialisten dagelijks de meest gave beelden schieten.

2016

Efteling kiest voor Mediaxplain*

Efteling

Mediaxplain* start MXProductions

Mxproductions

MXProductions: voor spraakmakende mediaconcepten. Wij ontwikkelen, ontwerpen en optimaliseren (digitale) media-uitingen. Voor een perfecte fit met de media-inzet. 

Mediaxplain* goes global

Localplanet

Mediaxplain* bundelt internationale krachten in nieuw bureaunetwerk: Local Planet