OVER MEDIAXPLAIN!

neem contact op

WIJ ZIJN MXP,
OMDAT...

Wij zijn een onafhankelijk marketing- en mediabureau dat al sinds 2000 als pionier de markt verandert. Wij maken klanten succesvoller met media en marketing. Dat doen we door hen regie te bieden over de geïntegreerde inzet van alle communicatiemiddelen op het gebied van paid, owned en earned media. Altijd op een effectieve en spraakmakende manier en vanzelfsprekend 7 dagen per week.

Wij geloven in samenwerking en synergie. Tussen de klant en ons bureau, maar ook tussen de verschillende disciplines binnen Mediaxplain*. Zo creëren we het solide fundament voor jouw communicatie- en mediastrategie en bouwen dat uit tot de meest effectieve inzet. Dat doen we vanuit vaste klantenteams, opgebouwd uit verschillende disciplines. Korte lijntjes. Daar houden wij van.

en zo werken wij
ZIEN 
DENKEN
CREËREN 
DOEN

ZIEN
Elke uitdaging benaderen wij vanuit een vaste methode. We starten altijd met het verzamelen van data en inzichten. Bestaande data uit voorgaande campagnes en of nieuwe data en inzichten vanuit onderzoek.

DENKEN

Op basis van deze informatie en de briefing maken we een gefundeerde en effectieve strategie

CREËREN

Op basis van de strategie vertalen we het overall creatief concept naar uitingen waarbij we per middel rekening houden met de specifieke eisen voor dat medium.

DOEN

Tenslotte vertalen we de strategie conform plan naar inzet op detail niveau binnen alle geselecteerde middelen. 
Dit proces doorlopen we –waar nodig in verkorte vorm- ook tijdens lopende campagnes als een vicieuze cirkel. Wij zien resultaten namelijk als voeding voor het optimaliseren campagnes en natuurlijk vervolgcampagnes. Zo kunnen we steeds beter voorspellen én adviseren wat benodigd is om de gewenste KPI’s te behalen.”

en dat doen we 360º
LOCAL PLANET
zelfs internationaal in partnerschap met

LOCAL
PLANET

Om onze klanten ook internationaal van dienst te kunnen zijn, is Mediaxplain* lid van Local Planet: een internationaal samenwerkingsverband van onafhankelijke media adviesbureaus. Local Planet is anders van opzet dan de netwerkbureaus. Bij Local Planet zijn de leden namelijk eigenaar van de holding, in plaats van andersom. Local Planet combineert daarmee het beste van twee werelden, enerzijds het ondernemerschap en de betrokkenheid van een onafhankelijk bureau geleid door ondernemers en anderzijds de structuur van een netwerk. Mediaxplain* is vanaf het begin in 2016 betrokken bij Local Planet. Inmiddels is Local Planet actief in 67 landen, bestaande uit 54 bureaus, met in totaal 117 kantoren wereldwijd.