Nieuws

Duidelijk anders

Nieuwsbrief
10 maart 2017

WELKOM GIJS EN AXELLE

Het onafhankelijke strategische mediabureau Mediaxplain* is continu in beweging, bijvoorbeeld in het uitbouwen van in-house producties. Eerder dit jaar is een productiestudio opgezet en ook de Webdevelopment tak van het bureau blijft optimaliseren. Dit gaat gepaard met het aantrekken van gedreven en talentvolle versterking. Mediaxplain* stelt Gijs Boersma aan in de functie van Web Developer. Met zijn vele jaren ervaring richt hij zich op het verder uitbouwen van de digitale dienstverlening. Naast Gijs verwelkomt het mediabureau de veelbelovende Axelle Lourens. Vanaf heden versterkt zij de organisatie als Media Planner in het offline team.

Gijs bouwde zijn eerste website in 1999. Het enthousiasme waarmee dat gepaard ging, is altijd vastgehouden. Als Developer is hij tien jaar werkzaam geweest bij Hearst Netherlands waar de high-traffic websites van onder andere ELLE.nl en Quotenet.nl onder zijn verantwoordelijkheid vielen. Met oog voor design en detail zet hij zich bij Mediaxplain* in voor merken als Fish4dogs en Weightcare. Gijs Boersma: “Het doel van Mediaxplain* om de digitale serviceverlening verder uit te bouwen, spreekt mij enorm aan. Ik kijk er naar uit mijn stempel te kunnen drukken op deze dienstverlening door frisse, schone codes neer te zetten en altijd te blijven zoeken naar de slimste oplossingen voor de behoeftes van onze opdrachtgevers.”     

Axelle  is tijdens haar studie Media, Informatie en Communicatie werkzaam geweest bij Leads2Travel. Hier heeft zij zich bezig gehouden met affiliate marketing, SEO en SEA. “Ik ga aan de slag als offline Media Planner, maar met mijn ervaring bij Leads2Travel ga ik ook mijn digitale collega’s ondersteunen. Het multidisciplinaire aspect van Mediaxplain* vind ik innoverend en inspirerend. De verscheidenheid van zowel profit- als non-profit opdrachtgevers spreekt mij ook erg aan.”, aldus Lourens. Met haar affiniteit met merkactivaties en branding zet zij zich in voor opdrachtgevers als de Efteling, Stichting Nederland Schoon en Jägermeister.