25 jan 2019 - Nieuws

STORYTEL VERTELT VERHALEN MET STRATEGISCHE MEDIAPARTNER MEDIAXPLAIN*

Storytel vertelt verhalen met strategische mediadapartner Mediaxplain*

Storytel is marktleider in Nederland op het gebied van digitale abonnementsdiensten voor luisterboeken en e-books. De in Zweden opgerichte abonnementsdienst is sinds 2013 in ons land beschikbaar en brengt sinds 2016 Storytel Originals uit: audio first verhalen die exclusief voor Storytel geschreven zijn door gevestigde auteurs, voorgelezen door de beste voorlezers van Nederland. Mediaxplain* is aangesteld om middels PR inzet ruchtbaarheid te creëren rondom Storytel en haar Storytel Originals. Daarnaast helpt het bureau hen optimaal te excelleren binnen de Nederlandse e-commerce markt middels een marketing- en media-advies op maat.

Van Harry Potter tot Saskia Noort, van Hendrik Groen tot Johan Cruijff

Ruth de Jager, Country Manager Nederland bij Storytel: “De flexibiliteit en ‘getting things done’ mentaliteit van het bureau spreekt ons erg aan. We zien in Mediaxplain* een sterke partner door hun brede mediakennis en hun data-driven aanpak. Ik kijk uit naar een prachtige samenwerking!”

Over Storytel .
Storytel is de grootste digitale abonnementsdienst voor luisterboeken en e-books in Nederland. Voor € 9,99 per maand is er onbeperkt toegang tot meer dan 100.000 Nederlands- en Engelstalige titels. Van Harry Potter tot Saskia Noort, van Hendrik Groen tot Johan Cruijff. Storytel is te downloaden via Google Play & de App Store. Zie www.storytel.nl voor meer informatie.

Foto in artikel