31 jan 2020 - Nieuws

Relatie-event Mediaxplain* 27 januari 2020

Relatie-event Mediaxplain* 27 januari 2020

Deze week organiseerde Mediaxplain* samen met haar zusterbureau Wisecrackers het relatie-event ‘Het gevecht tussen Branding en Performance’ in de Amsterdamse Houthavens. Genodigden waren opdrachtgevers, prospects, relaties en exploitanten.

Doel van het event: inspiratie brengen, elkaar spreken en informeren waar we als bureau nou zo druk mee zijn. In ons geval het gevecht tussen branding en performance. Ook hebben Gun Nieuwenhuis en CC Hage de Brandformance filosofie geïntroduceerd.

Maar eerlijk is eerlijk, de zaal kwam natuurlijk voor gastspreker Jeroen Smit. Jeroen is onderzoeksjournalist en schrijver van de boeken ‘De Prooi’ en ‘Het Grote Gevecht’. Jeroen hield een passievol betoog over de veranderende wereld en de verantwoordelijkheid die op ons rust. Het Grote Gevecht gaat over de strijd van CEO Paul Polman die weigert voor miljardairs te werken en vindt dat bedrijven een force for good moeten zijn.

De zaal zat vol en het werd een middag waarbij iedereen op het puntje van zijn/haar stoel zat. Uitgedaagd, vol energie én met een gesigneerd boek in the pocket gingen de genodigden weer naar huis.