02 jul 2020 - Nieuws

ONVZ biedt vitaalste thuiswerkplek met Arie Boomsma

ONVZ biedt vitaalste thuiswerkplek met Arie Boomsma

Door corona is iedereen meer vanuit huis gaan werken. Zeker in de tijd dat de sportscholen nog gesloten waren, was het een periode waarin mensen veel minder bewegen dan normaal. Maar hoe blijf je fit, zonder thuis een fitnesszaal in te hoeven richten? Om een antwoord op deze vraag te geven, heeft Mediaxplain* in opdracht van verzekeraar ONVZ en De Ondernemer drie video’s gemaakt. Hierin deelt Arie Boomsma oefeningen en tips over hoe je vitaal blijft tijdens het thuiswerken.

De serie bestaat uit drie video’s waarin Arie Boomsma negen eenvoudige en effectieve oefeningen laat zien. Arie Boomsma deelt in elke video drie oefeningen en twee tips, die de thuiswerker inspiratie geven en aanmoedigen tot bewegen. Zo kun je met behulp van een bureaustoel een eenvoudige, maar zeer effectieve home work-out doen.

Ondanks dat de coronamaatregelen weer versoepelen, zal het thuiswerken naar alle waarschijnlijkheid blijven. Blijven bewegen verbetert bijvoorbeeld al snel het korte termijn geheugen, je slaapt beter én het vermindert stress. Dus pak die bureaustoel en squat en dip mee met Arie Boomsma. Bekijk hier het artikel van De Ondernemer voor meer informatie en inspiratie.

Benieuwd naar de making off video?