16 mrt 2020 - Nieuws

Ons huidige Coronabeleid

Ons huidige Coronabeleid
Ons huidige Coronabeleid

Beste relatie,

De impact van de coronacrisis verandert wekelijks en wij passen ons beleid op de maatregelen van de overheid continu aan. Op deze pagina willen we je informeren welke maatregelen wij hebben genomen en wat we doen om jouw belangen als klant van Mediaxplain* steeds zo goed mogelijk te blijven behartigen.

Afspraken
Afspraken gaan zover mogelijk vooralsnog telefonisch of via videoconferencing. Jouw contactpersoon binnen Mediaxplain* kan je desgewenst uitnodigen voor een videocall waarin je een unieke link toegestuurd krijgt om – na een klik daarop - de call via een device met camera en microfoon eenvoudig bij te wonen. Is het essentieel om bij elkaar te komen en kan dat onder een veilige omstandigheid waarbij reizen via OV niet noodzakelijk is, dan kan er hierop een uitzondering gemaakt worden.

Bezetting kantoor
Mediaxplain* volgt het advies van de overheid en we streven er naar om de bezetting op kantoor de komende periode zo klein mogelijk te houden. Vrijwel alle collega’s van Mediaxplain* werken daarom vanuit huis. Een kleine bezetting op kantoor zorgt er voor om zaken onderling af te stemmen en te coördineren en jou als klant te helpen indien je een thuiswerker niet kan bereiken.

Jouw opdrachten/campagnes
Mediaxplain* werkt met Microsoft 365 en dat betekent dat alle informatie waarmee we werken veilig is opgeslagen in de Cloud en dat we via MFA, als we niet op kantoor aanwezig zijn, ook veilig thuis kunnen werken en toegang hebben tot alle benodigde informatie. Daarnaast maken we voor de onderlinge afstemming van werkzaamheden gebruik van Microsoft Teams zodat de voortgang van projecten goed gevolgd kan worden. Voor lopende of startende campagnes hebben we vanuit huis toegang tot alle systemen die nodig zijn om campagnes te creëren, plannen, boeken, managen en/of te optimaliseren.

Contactpersoon benaderen
Omdat vrijwel al onze collega’s vanuit huis werken is het verreweg het meest praktisch om jouw contactpersoon direct via mail of zijn/haar mobiel nummer te benaderen. Je vraag zal vervolgens via de hierboven genoemde mogelijkheden door het team worden behandeld.

Tot slot
We hopen je hiermee voldoende te informeren over de manier van werken die we de komende periode volgen. We hanteren zo een werkwijze die ervoor zorgt dat we jouw belangen ook in deze tijden optimaal kunnen behartigen. We zijn er van overtuigd dat deze crisis over afzienbare tijd weer zal afzwakken. Onze economie zal door dit alles een forse veer gaan laten en iedereen zal hard aan het werk moeten om de opgelopen schade weer te herstellen. En hoe tegenstrijdig dit ook klinkt, wij denken dat de snelste weg naar herstel wordt gevonden als je er na de crisis gelijk weer staat. Dat hebben we gezien na 9/11, na de financiële crisis en na de double dip. Mocht je daar behoefte aan hebben, dan denken we graag met je mee om de mogelijkheden in kaart te brengen wat je kan doen op het moment dat het weer beter gaat.