Nieuws

Duidelijk anders

Erwinjoost
9 mei 2017

Nieuwe gezichten: Erwin en Joost

Het onafhankelijke strategische mediabureau Mediaxplain* trekt twee nieuwe aanwinsten aan. Met zijn analytische aanpak en kennis op het gebied van Out Of Home versterkt Erwin Blokker de organisatie als Media Consultant. De gemotiveerde Joost Bijzitter ondersteunt het offline team als Media Planner.

Erwin Blokker heeft drie en een half jaar gewerkt als Out Of Home Media Consultant bij Kinetic. Hij gaat nu aan de slag als Media Consultant bij Mediaxplain*. Daar waar hij zich voorheen richtte op één mediumtype, spreekt de bredere aanpak en het denken vanuit de doelstelling vanuit de klant hem aan. “Gun en CC zijn échte ondernemers en staan open voor verandering en groei. Met deze mentaliteit en een brede focus waarbij meerdere disciplines samenkomen, kan er eerder en sneller ingespeeld worden op de kansen in de markt. Een innovatieve manier van werken waar ik mij goed in kan vinden”, aldus Blokker.

Joost Bijzitter is dit jaar afgestudeerd aan de opleiding Commerciële Economie op het Saxion in Deventer. Zijn eerste kennismaking in de mediawereld heeft hij opgedaan bij Great Magazines, onderdeel van uitgeverij Mobility Media. Bij Mediaxplain* ziet hij veel ruimte en mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Met zijn oog voor detail en sterk verantwoordelijkheidsgevoel gaat hij zich inzetten voor onder andere TUI, Goede Doelen Loterijen en LG. “Ik ben omgeven door gedreven vakmensen en verheug me op een leerzame en inspirerende tijd bij Mediaxplain*”, aldus Bijzitter.