Nieuws

Duidelijk anders

Crodino Header
30 januari 2019

MXP WAS HERE: #HAPPYCRODINO

Crodino is het sprankelende Italiaanse bitterzoete aperitief zónder alcohol mét een stevige bite. Voor iedereen die even geen alcohol wil drinken, maar wel wil genieten van het gezellige moment met vrienden en familie. Crodino is het perfecte non-alcoholische alternatief! Daarom zijn nieuwjaarsborrels het perfecte haakje voor de #HappyCrodino campagne.

Tijdens de nieuwjaarsperiode vroegen wij 11 influencers en het online platform Amayzine om hun nieuwjaarsborrel met Crodino in beeld te brengen en te proosten op een mooi 2019. Zij blikten feestelijk terug op het afgelopen jaar, deelden goede voornemens omtrent Dry January, gaven Crodino Surprise Giftboxes weg en borrelden vooral heerlijk met ‘the perfect serve’ van Crodino. Kortom: alles waar Crodino voor staat, namelijk gezelligheid met vrienden en familie (en dat kan dus ook zonder alcohol!).

De inzet van influencers en Amayzine, gecombineerd met social advertising campagne werkte versterkend. De influencer content speelde in op inspiratie, realiseerde een bovengemiddeld bereik en creëerde flink wat awareness rondom #HappyCrodino.

Credits naar de content creators:
Amayzine
Eefsfood
Francesca.andrea.media
Junoordzij
Laviesanne
Moniquevanloon
Ramijntje
Sjenkieskitchen
Benineskitchen
Wilvantien
Taraverbon
Foodie-ness