Nieuws

Duidelijk anders

Plaatje Fa G
30 november 2018

BN’ers motiveren Nederland voor Lock me Up 2019

Op 10 november bestond Stichting Free a Girl 10 jaar! In dit kader vond er op die dag een extra editie plaats van de alom bekende Lock me Up activatie. Voor deze speciale BN’er kick off lieten vrijwel alle Free a Girl ambassadeurs, waaronder Yolanthe Sneijder-Cabau, Gwen van Poorten en Thomas Berge, zich gedurende 4 uur lang opsluiten in een hokje in de Bijlmerbajes in Amsterdam; hokjes die symbool staan voor de bordeelhokjes in India. Met deze actie probeerden zij alvast zoveel mogelijk deelnemers te werven voor de actie in 2019.

 
Aan Mediaxplain* de eer om de nodige media-aandacht te realiseren rondom deze spraakmakende activatie op deze bijzondere locatie. Populaire media, zoals het ANP, RTL Boulevard, Shownieuws en De Telegraaf waren allemaal aanwezig om de Free a Girl ambassadeurs te interviewen en te supporten.
 
Kijk hier naar het fragment uit Shownieuws.

Op 2 december kwam ons het treurige bericht ten gehore dat Dave Mantel, ambassadeur van Free a Girl, onverwachts is overleden op 1 december. Ons medeleven gaat uit naar de nabestaanden.