Nieuws

Duidelijk anders

Adfo Visual Demi2Bij1
28 december 2017

Vijf dingen die iedere digital marketeer op zijn verlanglijstje voor 2018 heeft staan

In het kader van de feestdagen en de daarbij horende verlanglijstjes, mogen de werk gerelateerde wenslijstjes natuurlijk niet achterblijven. Het gebeurt namelijk vaak dat geniale digital ingevingen de prullenbak in kunnen. Niet omdat het technisch onmogelijk is, maar omdat de benodigde partijen het simpelweg onmogelijk maken.  Hoog tijd om een verlanglijstje te maken met wensen die het leven van een digital marketeer een stuk aangenamer zouden maken. Benieuwd? Lees hier meer!

Glenfiddich Liggend
24 december 2017

Het doek valt na 2,5 jaar succesvolle Virtuele Whiskyreis Glenfiddich theatertour!

Wat begon als grootschalige proeverij eindigde als awardwinning theatertour met voorstellingen in zo’n 60 theaters. Uitverkochte zalen en duizenden uitzinnige bezoekers waren het resultaat. Na een succesvolle theatertour van maar liefst tweeëneenhalf jaar eindigde Glenfiddich’s Virtuele Whiskyreis op 22 december in theater Spant in Bussum. Nieuwsgierig?

Mxp Wisecrackers Website
20 december 2017

Mediaxplain* en Wisecrackers bundelen krachten

Het nieuwe jaar begint goed! Mediaxplain* neemt per januari 2018 het eigendom van mediabureau Wisecrackers over. Beide bureaus zetten deze stap na een uitvoerige inventarisatie van de meerwaarde van de wederzijdse diensten voor de klanten van beide bureaus. Benieuwd hoe zowel Mediaxplain* als Wisecrackers deze overname toejuichen en wat de grootste voordelen zijn? Lees hier meer!

Header
24 november 2017

Bolletje Bakkers Speltkruidnoten. Niet eerder heeft de Sint zo genoten!

’t Heerlijk avondje moet nog komen, maar Sinterklaas heeft niet stilgezeten! Afgelopen maand racete de Sint samen met Mediaxplain* het land door om surprises met de ultieme WOW factor af te leveren aan influencers en journalisten. De aanleiding hiervoor was de lancering van Bolletje Bakkers Speltkruidnoten in drie verrukkelijke smaken: cr...