MXProbe

Met de MXProbe*-diensten van Mediaxplain* profiteren adverteerders van de meest effectieve digitale media-inzet zonder verborgen kosten. Bovendien krijg jij als adverteerder volledige eigendom en toegang tot de data en heb je real time inzichten in je campagneplaatsingen en resultaten. Zo wordt elke campagne-euro volledig ingezet om jouw doelen te bereiken. We bieden een hoogwaardige oplossing voor alle adverteerders die de ondoorgrondelijke beloningsstructuur en black box in digitale media-inkoop echt willen begrijpen en uitsluiten. Bij ons geldt dat niet alleen voor programmatic media, maar als vanzelfsprekend ook voor alle directe online/offline media, influencer marketing, AVB’s en urenbegrotingen. De MXProbe*-diensten bestaan uit: 

Programmatic
De wereld is aan het veranderen, alles wordt binnenkort programmatic. Zelfs van outdoor tot TV. Binnen de MXProbe-diensten van Mediaxplain* is programmatic buying daarom het speerpunt. Dit om in deze digitale transitie voorop te lopen voor onze klanten en jou mee te laten digitaliseren voordat de markt dat doet. Dat je daarbij een transparante sitelist krijgt van waar je campagne loopt en rendeert is voor ons logisch. 

SEO
MXProbe vormt het digitale hart van Mediaxplain*. Naast buying speelt SEO speelt een belangrijke rol omdat websites continue geoptimaliseerd dienen te worden volgens de laatste zoekmachine updates. Verwacht daarom een aanpak waarin optimalisaties over deze twee vlakken altijd hand in hand gaan.  

SEA
Adverteren binnen de zoekmachines kan niet in uw digitale strategie ontbreken. Ieder doel van een communicatiecampagne hoort goed vindbaar te zijn. Dat is logisch, toch?! 

Social Advertising
Onze social- en content specialisten er samen voor dat jouw social media campagnes een zo’n hoog mogelijk engagement behalen bij de juiste doelgroep en er synergie gecreëerd wordt met de lopende display campagnes, SEA/SEO inzet en influencer marketing. Ze zoeken daarin voor jou naar de perfecte balans tussen content, advertising en webcare over alle sociale kanalen heen. 
 
DMP
‘Big data’ is het buzzwoord de afgelopen jaren. Met het MXProbe data management platform (DMP) koppelen we alle touchpoints aan elkaar. Om het bereik en/of resultaat van jouw campagnes zo effectief mogelijk te meten en te maken. 

Premium Display Advertising
Programmatic buying (real time bidding) is vaak, maar niet altijd de oplossing. Wanneer branding en naamsbekendheid het doel is, kopen wij direct campagnes in bij alle grote of kleine publishers. In veel gevallen waarbij branding en naamsbekendheid het doel is, kopen wij direct campagnes in bij alle grote en kleine publishers. 

Wat wij doen

Programmatic
SEO
SEA
Social Advertising
DMP
Premium Display Advertising