Digitale media

Digitale media

Alle media worden langzaam digitaal en ‘we love it’. Ons digitale team werkt aan samenwerkingstrajecten met onze opdrachtgevers en koppelen dit aan het MXP* dashboard. Alle mogelijke, digitale mediamiddelen kunnen worden ingezet, gemonitord en geoptimaliseerd. Wij zorgen niet alleen voor bereik binnen de juiste doelgroepen, maar ook voor website traffic, het genereren van conversies en het optimaliseren van zowel campagne als website.

Het digitale Marketing- en medialandschap verandert continue. Elke dag komen er nieuwe toepassingen en unieke mogelijkheden tot interactie en engagement bij. Gelukkig zijn wij bij Mediaxplain* een groot voorstander van innovatie en het uitproberen van nieuwe mogelijkheden en technieken om kansen te benutten. Wij houden je graag up to date!

Onze digitale media-activiteiten zijn georganiseerd binnen de unit http://www.mxprobe.nl/. Binnen deze unit zitten niet alleen de media, search, programmatic en premium specialisten. Sinds kort zijn hier ook web development, interactieve creatie en web analytics aan toegevoegd. Daarmee zijn wij in staat om alle digitale diensten voor een succesvolle campagne te combineren om zo het beste resultaat voor onze klanten te realiseren.

Klapperende oren van al deze termen? Kom eens langs voor een kop koffie, we praten je graag bij.

Onze specialisten