VSM Fit Event

VSM nodigt bloggers uit voor sportief ochtendje in de buitenlucht

Met de winter voor de deur is het belangrijk om je spieren winterklaar te maken en zo blessures te voorkomen! Daarom organiseerden VSM en Mediaxplain* afgelopen maand in samenwerking met niemand minder dan Evy Gruyeart, een sportieve ochtend middenin de natuur voor een groep fitte bloggers. VSM Spiroflor, de productlijn voor de verzorging van spieren, stond hierbij centraal.

Vsm Foto 5 Logo
Dsc 0484

Het VSM Fit Event vond op zaterdag 10 september jl. plaats in het Amsterdamse Bos. Hierbij werden 12 bloggers met een +1  getrakteerd op een ochtend kracht- en intervaltraining onder begeleiding van Energylab. Om de werkzaamheid van Spiroflor te vertalen naar het event, lieten wij de meiden zichzelf onderdompelen in een ijsbad, om vervolgens de spieren weer op te warmen al bubbelend in een jacuzzi. De dag werd afgesloten met een heerlijke healthy lunch waarna de dames in een meet & greet met Evy Gruyeart haar het hemd van het lijf mochten vragen.

Vsm Social

Het was een succesvolle dag en niet alleen vanwege het fantastische weer. De uitgenodigde bloggers waren zeer enthousiast. Dit bleek wel uit de vele foto’s die werden gemaakt en de talloze posts die vrijwel direct werden geplaatst op de populaire Instagram accounts. Dit heeft, samen met de blogposts die in de weken erna volgden, geleid tot grote visibility onder de gewenste doelgroep. 

Resultaat

Mediaxplain* verzorgde de conceptontwikkeling, de PR en de coördinatie & executie van het VSM Fit Event. Benieuwd naar hoe de ochtend eruit zag of ook geïnteresseerd in een dergelijk event? Zie hier de aftermovie!

Vsm Aftermovie