The Balvenie

Klant

Maxxium

Project

Productie van een korte documentaire over The Balvenie en het organiseren van een persevenement

Diensten

pr-content-activatie / creatie

Vakmanschap, creativiteit en passie

Craftsmanship, creativity and passion. Termen die hoog in het vaandel staan bij zowel een prachtig merk als The Balvenie als bij Mediaxplain*. Wij mochten voor de lancering van The Balvenie Double Wood 25 Years Old afreizen naar de stokerij van dit iconische Schotse whiskyhuis om vast te leggen hoe deze prachtige whisky tot stand is gekomen. 

De productie van deze film alsmede de officiële onthulling van de whisky waren volledig in handen van Mediaxplain*. Bekijk hier de volledige documentaire en hoor wat David Stewart - Malt Master - te vertellen heeft over het erfgoed én de whisky van The Balvenie. 

The Balvenie’s 25-jarig jubileum

Daarnaast verzorgde het team van PR de volledige lancering van deze - speciaal voor The Balvenie’s 25-jarig jubileum ontwikkelde - whisky. Ten overstaan van pers, influencers en relaties werd in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky’s cocktailbar The Tailor de whisky onthuld. 

Bekijk hier de volledige case film en hoor wat David Stewart - senior malt master - te vertellen heeft over het erfgoed én de whisky van The Balvenie.

Resultaten

Je doelstellingen overtreffen? Neem contact op