supporter van schoon

SCHOONSTE STRANDENVERKIEZING 2016 BREEKT RECORD

Al jaren is de Schoonste Strandenverkiezing een begrip en dus kon deze verkiezing ook in 2016 niet ontbreken.

Mediaxplain* heeft de mediacampagne verzorgd. De belangrijkste doelstelling? Het zoveel mogelijk binnen halen van stemmen natuurlijk! En wat een mooie eindstand hebben we mogen noteren: maar liefst 18.000 personen hebben een stem uitgebracht op hun schoonste strand. Hiermee is het record van 2015, waar 16.500 stemmen zijn uitgebracht, ruimschoots verbroken.

Website Svs
Fb Add Mobile Feed

Voor deze campagne is zwaar ingezet op Facebook en Twitter, kanalen die hun waarde hebben bewezen als het gaat om het genereren van stemmen. Ondersteunend aan deze social media-inzet heeft een mobiele campagne live gestaan om bekendheid te geven aan de Schoonste Strandenverkiezing. Op basis van gps werd in de uiting het dichtstbijzijnde strand getoond. De campagne kreeg hiermee een zeer relevant karakter.

Schoonste Stranden Verkiezing Video

Supporter van Schoon is een initiatief van Stichting Nederland Schoon en zet zich jaar in jaar uit in voor de bestrijding van zwerfafval. Want zeg nou eerlijk, is een strandbezoek niet vele malen fijner op een schoon strand?

Benieuwd naar de video die ingezet is bij deze online campagne? Klik hier!

Tot en met 21 augustus kon er gestemd worden op het schoonste strand van Nederland. De winnaar van 2016 is bekend: Oostkapelle! Keep up the good work! Sluit je ook aan bij Supporter van Schoon. Samen op weg naar een wereld zonder zwerfafval.