Mamaloves

Klant

Mamaloves

Project

Nieuw digitale ecosysteem dat klaar is voor massamedia

Uitwerking

Nieuwe webshop

Diensten

social-media / web-development

Keep your loved ones close

MAMALOVES grafeert sieraden volgens ambachtelijk recept. Armbanden, kettingen en losse bedeltjes, om bijzondere, gelukkige of juist verdrietige gebeurtenissen een speciale plek te geven. MAMALOVES is in de afgelopen twee jaar enorm gegroeid, maar de voormalige webshop was traag, niet goed vindbaar op Google en converteerde onvoldoende. Voor MAMALOVES tijd voor de volgende stap, een digitaal ecosysteem dat klaar is voor de toekomst. 

Bestelstraat

Digitaal Ecosysteem

Binnen het digitale ecosysteem van MAMALOVES is de bestelstraat dé plek waar de conversie plaatsvindt. MAMALOVES vroeg daarom om een webshop dat converteert gecombineerd met een laag uitstap percentage. Op basis van alle beschikbare data hebben wij een nieuwe, geoptimaliseerde en razendsnelle webshop gerealiseerd, die net als MAMALOVES staat voor stijlvol en tijdloos, met als doel: omzetverhoging.

Gedurende de kerstperiode hebben wij door middel van een social advertising campagne, op Facebook en Instagram, extra traffic gegenereerd die meer dan ooit converteerde binnen de door ons gerealiseerde webshop. Ook in de periode ná de campagne was er een blijvende toename te zien in sales. Dit hebben wij gerealiseerd door het verzorgen van boeiende en spraakmakende social advertenties om de doelgroep te bereiken.

"MAMALOVES heeft een enorme sprong gemaakt door de samenwerking met Mediaxplain*. We hebben een waanzinnig mooie vernieuwde website die helemaal aan onze verwachtingen voldoet.  De samenwerking verloopt ontspannen, gestructureerd en volgens een helder stappenplan. Het is heel leuk om te merken dat Mediaxplain* meedenkt en meeleeft, en ons graag bijstaat in de groei van MAMALOVES. "

Katrien en Marije van Mamaloves

Resultaten

Organisch

Campagne

x

0

Conversie

+

0

%

Traffic

+

0

%

Snelheid

Je doelstellingen overtreffen? Neem contact op