Licor 43

Combineer online met offline voor een sterke campagne

Voor een unieke samenwerking tussen Licor 43 en Gall & Gall heeft Mediaxplain* zowel de digitale productie, als de online zichtbaarheid mogen verzorgen. Licor 43 stuurt 22 koppels naar Ibiza. Door middel van social media en digital ads creëren we extra awareness voor de campagne en sturen we de doelgroep naar de Gall & Gall. Hierdoor maken ze kans om met een vriend of vriendin een golden moment te winnen op een zonnige bestemming. Mediaxplain* heeft een actiepagina gerealiseerd waar het voor de consumenten van Licor 43 mogelijk is om hun, bij Gall & Gall verkregen actiecode, te registreren. 

Social inzet

De Ibiza winactie wordt in het zonnetje gezet op Facebook en Instagram, twee platforms die voor Licor 43 al een bewezen hoog aantal interacties én verbondenheid met de doelgroep hebben laten zien. De campagne is onderverdeeld in twee fases. Allereest wordt de kijker warm gemaakt met een ‘teaser’ video waarin ze volledig worden meegenomen in de zwoele Ibiza vibe. In de tweede fase, die inmiddels ook live staat, roepen we de doelgroep op mee te doen aan de actie en geven we tegelijkertijd een korte uitleg over hoe de deelname in zijn werk gaat. 

Licor Fb
L 1

​ Call-to-action

In de advertising inzet die nu live staat, wordt prominent verwezen naar de speciale actiepagina: dé plek waar de Ibiza actie uitgebreider wordt toegelicht én waar geïnteresseerden eventueel direct al online een fles Licor 43 kunnen aanschaffen via Gall & Gall. Zonder fles en zonder actiecode is deelname namelijk uitgesloten.

L 2

In de tweede fase wordt de social post getoond aan vier verschillende targetgroepen. Door middel van retargeting wordt er nogmaals een contactmoment gecreëerd met de personen die de video in de eerste fase hebben gezien en die na de ‘warming-up’ open staan voor een opvolging. Deze inzet wordt ingekocht om zoveel mogelijk traffic naar de website te genereren en zo de ‘hogere’ doelstelling te halen: zoveel mogelijk deelnemers die hun actiecode invoeren op de actiepagina van Licor 43.

De actie loopt nog tot 21 augustus 2016. Neem een kijkje op de actiepagina en wellicht bij jij een van de winnaars die samen met 43 anderen de zon op gaat zoeken.