Ísey Skyr

Influencer Campagne Ísey Skyr

BRIEFING

Introduceer Ísey Skyr middels Influencer Marketing om de USP’s van dit prachtige IJslandse product op natuurlijke wijze te communiceren.

UITVOERING

Middels een trial campagne met een groot aantal influencers konden we aan de hand van data precies zien waar de perfecte match lag en welke content het best converteerde. Met vier ambassadeurs met uiteenlopende interessegebieden gingen we het avontuur aan, met als kick off een reis naar de bron van het product: IJsland! Met een doorvertaling van de influencer content naar owned content, én een prachtige brand video geschoten in IJsland, voorzagen we de eigen kanalen van Ísey Skyr van een zee aan content.

Met ruim 2,5 miljoen impressies en een beeldbank vol prachtige content, heeft deze campagne de doelstelling ruim overtroffen.

Doelstelling
  • Influencer Marketing strategie waarmee de juiste USP’s worden gedeeld en 1,5 miljoen impressies worden gerealiseerd.
Deliverables
  • Influencer marketing strategie, influencer marketing, video en content
De enige échte IJslandse skyr, nu in Nederland
Of je nu een sporter of een foodie bent, of gewoon lekker in je vel wilt zitten... Ísey Skyr is lekker én gezond

We ontwikkelden een Influencer Marketing strategie die niet alleen Ísey Skyr introduceert en de unieke eigenschappen deelt, maar ook nog eens een berg aan prachtige content voor het merk oplevert.

De Nederlandse consument werd keer op keer verblijd met inspirerende content.

Met ruim 2,5 miljoen impressies en een beeldbank vol prachtige content, heeft deze campagne de doelstelling ruim overtroffen.

Resultaten

2.575.591

Impressies

€9,69

Social CPM

5,54%%

Engagement