Glenfiddich

Virtuele Whiskyreis Glenfiddich is terug!

Na uitverkochte zalen en lovende kritieken in het theaterseizoen 2015/2016 is de Virtuele Whiskyreis Glenfiddich terug! Vanaf januari 2017 kan men het komende anderhalf jaar in meer dan 40 theaters in Nederland een kijkje nemen in de wondere wereld van whisky. Tijdens een virtuele rondleiding door de meest bekende distilleerderij van Schotland: Glenfiddich. Mediaxplain* is verantwoordelijk voor de gehele coördinatie van het project. Van tourplanning, creatie van het campagnebeeld en het maken van draaiboek tot aan het ontwikkelen en uitvoeren van een crossmediale inzet. Slàinte Mhath!

Cta
Hu Kh Glenfiddich Ams Lr 022

Het land van de whisky

Met aanstekelijke passie neemt Glenfiddich’s eigen whisky ambassadeur, Tony van Rooijen, liefhebbers van de Schotse lekkernij mee op reis langs prachtige beelden en persoonlijke verhalen. Aan de hand van de verschillende smaken, kleuren en geuren, de mystiek van Schotland en de drank, ontdekt de bezoeker waarmee het land wereldberoemd is geworden. 

Hu Kh Glenfiddich Ams Lr 021

Media-inzet

Op 21 januari 2017 is de theatertour van start gegaan. Voorafgaand aan iedere voorstelling vindt er een regionaal PR traject plaats, ten behoeve van het realiseren van awareness voor de Virtuele Whiskyreis Glenfiddich. Tevens wordt social media ingezet door middel van een Facebook campagne. Lokaal getargete ads bereiken de doelgroep met een advertentie voor een voorstelling in de buurt. Doordat de gehele coördinatie bij Mediaxplain* ligt, is het mogelijk snel te schakelen. Advertenties worden bijvoorbeeld uitgezet wanneer een theater uitverkocht is. Het budget wordt hierdoor optimaal ingezet en realiseert de campagne maximale impact.  

Hu Kh Glenfiddich Ams Lr 017

Tot slot wordt er online media ingezet, om op die manier de juiste doelgroep, in de juist regio te kunnen bereiken. Met deze 360 graden campagne, waarbij PR, social en online media worden gecombineerd, hopen we ook dit jaar weer op uitverkochte zalen! 

Heb jij je kaartje al gescoord?

Bekijk de gehele tourplanning op www.virtuelewhiskyreis.nl.

In onze casevideo nemen we je alvast mee op onze virtuele tour. Tot gauw in een theater bij jou in de buurt!

Case Video Play Button